Onsdagsfisk

– det sunde alternativ til fastfood.

Hver onsdag kan du hente en lækker fiskeret hos Rosendal´s Madhus. Fiskeretten indeholder selvfølgelig ikke kun fisk, men også spændende tilbehør, så du og resten af familien får et sundt og nærende aftenmåltid. (udførlig vejledning er naturligvis vedlagt)

Bestilles senest Tirsdag kl. 18.00

Afhentes i lokalerne i Strandby fra kl 16.00-17.00

PRIS PR. PERSON 75,-

Familiepakke til 2 voksne og 2 børn 200,-

Menuerne i de forskellige uger

Menuen kan ændres på dagen grundet vejrlig og svigtende tilgang af fisk til auktionen.

2021

  • Uge 14: Laks med persille/mandel smør, hvidløgsbønner samt pasta vendt med tomat.
  • Uge 15: Kartoffel/porresuppe med bagt mørksej, sprød bacon samt durum brød.
  • Uge 16: Torsk med saute af spidskål og gulerødder samt krydder kartofler.
  • Uge 17: Rødspætte med saute af forårsgrønt, tomat sauce samt persille pasta.
  • Uge 18: Dampet kulmule med bønner og linser samt purløgs sauce og brød.
  • Uge 19: Skærising filet med bagt fennikel, citrus kartofler samt spinat sauce.
  • Uge 20: Mørksej med porre og squash i karry sauce samt ris Pilaw.
  • Uge 21: Lange med majsfrikasse samt nye kartofler med persille.
  • Uge 22: Torsk med persille_citron topping, saute af løg og ærter med mynte samt kartofler med persille og citron.
  • Uge 23: Skærising med perlebygs risotto med blomkål samt grovbrød.
  • Uge 24: Kuller filet med hvidløgs bønner, tomat sauce og persille pasta.
  • Uge 25: Bagt lyssej med forårsurter, cremet fiske sauce samt dild kartofler.