Månedens menu til den lille fest

Skal I holde fest? Eller skal det blot være nemt? Og kan I ikke leve op til minimums kravet om 15 eller 20 gæster. Så tilbyder Rosendal´s Madhus hver torsdag, fredag og lørdag en 3 retters menu, fra 2-??? personer. Vi har forberedt det meste, I skal blot varme nogle få enkle ting, anrette og nyde maden (udførlig vejledning medfølger).

Menuen er frem til den 31. Maj 2022 følgende.

Forret:

  • Bagt Kulmule med saute af spinat og ærter samt hvid tomat sauce. Hertil serveres brød og smør.

Hovedret:

  • Kalveculotte med Nye kartofler, skysauce samt løgpure, lantidsbagt selleri samt saute af spidskål og bøgehatte.

Dessert:

  • Chokolade Kage med bærpure, Is, karamel og knas.

PRIS PR. PERS. AFHENTET I STRANDBY KR. 255,00,-

Obs. Skal bestilles min. 2 dage før.

På jagt efter den helt store festmenu, så læs mere her.