Månedens menu til den lille fest
Skal I holde fest? Eller skal det blot være nemt? Og kan I ikke leve op til minimums kravet om 15 eller 20 gæster. Så tilbyder Rosendal´s Madhus hver torsdag, fredag og lørdag en 3 retters menu, fra 2-??? personer. Vi har forberedt det meste, I skal blot varme nogle få enkle ting, anrette og nyde maden (udførlig vejledning medfølger).
Menuen er frem til den 28. Februar 2021 følgende.
Forret: Cremet fiskesuppe med bagt torsk, krydderolie samt friskbagt brød og smør.
Hovedret:
Kalveculotte med små kartofler, Morkelsauce samt selleri pure, ristede svampe samt bagte rødbeder.
Dessert
chokolade fromage med bærpure, parfait is, karamel og knas.
PRIS PR. PERS. AFHENTET I STRANDBY KR. 225,00,-
Obs. Skal bestilles min. 2 dage før.
På jagt efter den helt store festmenu, så læs mere her