Forret
- Vores rejecoktail
- Skal med høns i asparges
- Skagen skinke med melon, babysalat sprødt og krydderurter
Hovedret som buffet bestående af
- Kalveculotte og letsaltet skinkesteg med sprød svær
- Små ristede krydderurte kartofler og kalvesky
- Pastasalat med broccoli, bacon, tomat og rucola
- Spidskåls salat med gulerødder og sesam
- Rustik salat med bagte rodfrugter samt krydret grøn dressing
Desserter
- Vores islagkage med chokolade og sprødt
- Dobbelt chokoladekage med creme, bær, karamel og vaniljeparfait
- Ckokolademazzarin med hvid chokoladecreme, bærpure og vanilieparfait
Natmad
- Hotdogs med røde pølser og hele molevitten
- Æggekage med kartoffelbund samt klassisk tilbehør
- Karrysuppe med kyllingekød, ris og piment
PRIS PR. PERS. KR. 425,-
Min. 20 pers.