Julen 2021

Rosendals Store Julebuffet

Ring venligst og forhør om ledige datoer

Vi starter kl. 18.00-01.00

Musikken får vi en jukebox til at stå for

Buffeten består af

  • 2 slags sild med karrysalat. Serveres ved bordene
  • Stegte sild med løg og eddike
  • Rejer med æg, citron og mayonaise
  • Varm røget laks med krydderurte creme salat og sprødt
  • Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
  • Skærisinge rulle med krydderurte souffle og dild dressing
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
  • Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Glaseret juleskinke
  • Stuvede hvidkål
  • Tartelletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med bacon og ristede marksvampe
  • Ostefad med danske oste kiks og hjemmelavet sylterier
  • Chokolade brownie med brændte mandler, vanilie creme og syltede kirsebær
  • Ris a la mande med lun kirsebær sauce

PRIS PR. PERS. KR. 345,-

Incl. drikkevarer, sodavand, øl, snaps, hvid eller rødvin hele aftenen

PRIS KR. 665,–

Julebuffeter ud af huset (Min. 10. pers.)

Buffet 1:

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
  • Vendsysselske Grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
  • Ris a la mande med lun kirsebær sauce
  • Brød og smør

Pris pr. pers. kr. 155,-

Buffet 2:

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Rejer med æg, citron og mayonaise
  • Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
  • Vendsysselske Grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Brie med druer
  • Ris a la mande med lun kirsebær sauce
  • Brød og smør

Pris pr. pers. kr. 188,-

Buffet 3:

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Rejer med æg, citron og mayonaise
  • Varm røget laks med peberrodscreme salat og sprødt
  • Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
  • Sylte med rødbeder og sennep.
  • Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
  • Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ostefad med danske oste kiks og hjemmelavet sylterier
  • Chokolade brownie med brændte mandler, vanilje creme og syltede kirsebær
  • Ris a la mande med lun kirsebær sauce
  • Brød og smør

PRIS PR. PERS. KR. 245,-

(Gældende for alle buffeter Rødspættefileter i stedet for fiskefrikadeller tillæg 10,- pr pers.)