Rosendals Store Julebuffet
Ring venligst og forhør om ledige datoer
Vi starter kl. 18.00-01.00
Musikken får vi en jukebox til at stå for
Buffeten består af
- 2 slags sild med karrysalat. Serveres ved bordene
- Stegte sild med løg og eddike
- Rejer med æg, citron og mayonaise
- Varm røget laks med krydderurte creme salat og sprødt
- Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
- Skærisinge rulle med krydderurte souffle og dild dressing
- Sylte med rødbeder og sennep
- Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
- Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Glaseret juleskinke
- Stuvede hvidkål
- Tartelletter med høns i asparges
- Lun leverpostej med bacon og ristede marksvampe
- Ostefad med danske oste kiks og hjemmelavet sylterier
- Chokolade brownie med brændte mandler, vanilie creme og syltede kirsebær
- Ris a la mande med lun kirsebær sauce
PRIS PR. PERS. KR. 345,-
Incl. drikkevarer, sodavand, øl, snaps, hvid eller rødvin hele aftenen
PRIS KR. 665,–
Julebuffeter ud af huset (Min. 10. pers.)
Buffet 1:
- 2 slags sild med karrysalat
- Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
- Vendsysselske Grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
- Ris a la mande med lun kirsebær sauce
- Brød og smør
Pris pr. pers. kr. 155,-
Buffet 2:
- 2 slags sild med karrysalat
- Rejer med æg, citron og mayonaise
- Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
- Vendsysselske Grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
- Tarteletter med høns i asparges
- Brie med druer
- Ris a la mande med lun kirsebær sauce
- Brød og smør
Pris pr. pers. kr. 188,-
Buffet 3:
- 2 slags sild med karrysalat
- Rejer med æg, citron og mayonaise
- Varm røget laks med peberrodscreme salat og sprødt
- Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
- Sylte med rødbeder og sennep.
- Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
- Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Tarteletter med høns i asparges
- Ostefad med danske oste kiks og hjemmelavet sylterier
- Chokolade brownie med brændte mandler, vanilje creme og syltede kirsebær
- Ris a la mande med lun kirsebær sauce
- Brød og smør
PRIS PR. PERS. KR. 245,-
(Gældende for alle buffeter Rødspættefileter i stedet for fiskefrikadeller tillæg 10,- pr pers.)