Julen 2018

Rosendals Store Julebuffet

Ring venligst og forhør om ledige datoer

Vi starter kl. 18.00-01.00

Musikken har vi en jukebox til at stå for

Buffeten består af
2 slags sild med karrysalat. Serveres ved bordene
Stegte sild med løg og eddike
Rejer med æg, citron og mayonaise
Varm røget laks med krydderurte creme salat og sprødt
Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
Terrine af kuller med dild dressing
Sylte med rødbeder og sennep
Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Glaseret juleskinke
Stuvede hvidkål
Tartelletter med høns i asparges
Lun leverpostej med bacon og ristede marksvampe
Ostefad med danske oste kiks og hjemmelavet sylterier
Chokolade brownie med brændte mandler, vanilie creme og syltede kirsebær
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
Udvalg af frisk frugt og nødder

PRIS PR. PERS. KR. 355,-

Incl. drikkevarer, sodavand, øl, snaps, hvid eller rødvin hele aftenen
PRIS KR. 645,- 

Julebuffeter ud af huset (Min. 10. pers.)

Buffet 1:

2 slags sild med karrysalat

Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Vendsysselske Grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

Brød og smør

Pris pr. pers. kr. 145,-

Buffet 2:

2 slags sild med karrysalat

Rejer med æg, citron og mayonaise
Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Vendsysselske Grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler

Tarteletter med høns i asparges

Brie med druer
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
Brød og smør

Pris pr. pers. kr. 178,-

Buffet 3:

2 slags sild med karrysalat
Rejer med æg, citron og mayonaise
Varm røget laks med peberrodscreme salat og sprødt
Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Sylte med rødbeder og sennep.
Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Ostefad med danske oste kiks og hjemmelavet sylterier
Chokolade brownie med brændte mandler, vanilje creme og syltede kirsebær
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
Brød og smør

PRIS PR. PERS. KR. 235,-

( Gældende for alle buffeter Rødspættefileter i stedet for fiskefrikadeller tillæg 10,- pr pers.)

KONTAKTOPLYSNINGER

Adresse Havnevej 9, 9970 Strandby
CVR  35353089
Telefon  +45 22836663
Email  info@rosendalsmadhus.dk