Julen 2020
Rosendals Store Julebuffet
Ring venligst og forhør om ledige datoer
Vi starter kl. 16.30-22.00
Musikken får vi en jukebox til at stå for
Buffeten består af
2 slags sild med karrysalat. Serveres ved bordene
Stegte sild med løg og eddike
Rejer med æg, citron og mayonaise
Varm røget laks med krydderurte creme salat og sprødt
Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade
Skærisinge rulle med krydderurte souffle og dild dressing
Sylte med rødbeder og sennep
Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Glaseret juleskinke
Stuvede hvidkål
Tartelletter med høns i asparges
Lun leverpostej med bacon og ristede marksvampe
Ostefad med danske oste kiks og hjemmelavet sylterier
Chokolade brownie med brændte mandler, vanilie creme og syltede kirsebær
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
PRIS PR. PERS. KR. 325,-
Incl. drikkevarer, sodavand, øl, snaps, hvid eller rødvin hele aftenen
PRIS KR. 645,–
Julebuffeter ud af huset (Min. 10. pers.)
Buffet 1:
2 slags sild med karrysalat
Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Vendsysselske Grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
Brød og smør
Pris pr. pers. kr. 145,-
Buffet 2:
2 slags sild med karrysalat
Rejer med æg, citron og mayonaise
Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Vendsysselske Grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
Tarteletter med høns i asparges
Brie med druer
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
Brød og smør
Pris pr. pers. kr. 178,-
Buffet 3:
2 slags sild med karrysalat
Rejer med æg, citron og mayonaise
Varm røget laks med peberrodscreme salat og sprødt
Friskstegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Sylte med rødbeder og sennep.
Vendsysselsk grønlangkål med stegt medister og sukkerbrunede kartofler
Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Ostefad med danske oste kiks og hjemmelavet sylterier
Chokolade brownie med brændte mandler, vanilje creme og syltede kirsebær
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
Brød og smør
PRIS PR. PERS. KR. 235,-
( Gældende for alle buffeter Rødspættefileter i stedet for fiskefrikadeller tillæg 10,- pr pers.)
Adresse | Havnevej 9, 9970 Strandby |
CVR | 35353089 |
Telefon | +45 22836663 |
info@rosendalsmadhus.dk |