Hovedretter
Langtidsstegt kalveculotte med timian sauce
PRIS KR. 185,-
Kalvefilet med svampe sauce
PRIS KR. 195,-
Oksemørbrad med rødvins sauce
PRIS KR. 225,-
Krondyr kølle med egen sky
PRIS KR. 225,-
Langtidsstegt kalveculotte med timian sauce
PRIS KR. 185,-
Kalvefilet med svampe sauce
PRIS KR. 195,-
Oksemørbrad med rødvins sauce
PRIS KR. 225,-
Krondyr kølle med egen sky
PRIS KR. 225,-
Garniturer og kartoffel vælges af kokken for at tage hensyn til sæsonens udbud samt for at skabe den mest harmoniske og velsmagende menu.
Hovedretter serveres 2 gange fra fad.
Min. 20 personer.
KONTAKTOPLYSNINGER
Adresse | Havnevej 9, 9970 Strandby |
CVR | 35353089 |
Telefon | +45 22836663 |
info@rosendalsmadhus.dk |