Forret (Serveres på tallerken)
- Rødtunge roulade med jumfruhummer
- Salat med kerner, sprødt samt krydderurtedressing
- Brød og smør
Hoveret (Buffet)
- Bagt kulmule med basilikumcrust og tomatcompot
- Røget torsk med sprød rugbrød, karse og radiser
- Krydderurtestegt oksemørbrad med bagte rodfrugter og svampesauce
- Lammekølle med glaserede rødløg
- Rødvinsmarineret svineryg
- Persille kartofler
- Grov salat med soltørrede tomater og feta
- Spidskålssalat med sesam og dild
- Grøn dressing
- 2 slags brød med smør
Desser (Buffet)
- Dobbelt chokolade kage
- Syltede ananas
- Vaniljeparfait
- Panna cotta med passion
PRIS KR. 435,-
Bemærk: Gældende for alle buffeter.
Prisen er på mad ud af huset. Ønskes maden i huset er der tillæg på 20%.
Min 20 pers. + levering kr. 250,-
Er det en mindre fest? Se vores månedsmenu til den lille fest her.
Buffeterne kan variere i forhold til sæson og råvaretilgang.