Buffeter

Buffet 1
Bagt laks med urter i julienne, rejer og dild creme
Grillet mørksej med Selleri pure og brunet smør
Lufttørret skinke med salat, pesto, pinjekerner og parmesan

Langtidsstegt kalveculotte fra Himmerland med sauterede rodfrugter
Stegte krydderurtekartofler og skysauce
Salat med rødløg feta og kerner
2 slags brød og smør
Chokolade browney med creme og drys

PRIS PR. PERS. KR. 245,-

Buffet 2
Rødtunge rulle med krydderurter samt jomfruhummer salat og grøn dressing
Røget torsk med sprød rugbrød, karse og radiser
Bagt kulmule med basilikumcrust og tomatcompot
Langtidsstegt kalveculotte med bagt selleri, sauce og persille kartofler
Letsaltet skinkesteg med porre creme
Spidskålssalat med gulerødder, sesam og dild

2 slags brød og smør
Orange-nougat kage med karamel og vaniljeparfait

PRIS PR. PERS. 285,-

Buffet 3
Stegt laks med salat, sprødt, karse og rygeostecreme
Fiskefrikadeller fra Strandby med hjemmelavet pickles
Kyllingesalat oriental med hvidløg, ingefær og chili
Unghane ruller med tomat, basilikum og bacon
Kalveculotte med sesamkartofler, bagterodfrugter og rødvinssauce
2 slags brød og smør
Dobbeltchokoladekage med sprødt og vaniljeparfait

PRIS PR. PERS. 255,-

Bemærk: Gældende for alle buffeter.

Prisen er på mad ud af huset. Ønskes maden i huset er der tillæg på 20%.

Min 20 pers. + levering kr. 150,-

Buffeterne kan variere i forhold til sæson og råvaretilgang.

KONTAKTOPLYSNINGER

Adresse Havnevej 9, 9970 Strandby
CVR  35353089
Telefon  +45 ​22836663
Email  info@rosendalsmadhus.dk