Buffeter

Buffet 1

  • Bagt laks med urter i julienne, rejer og dild creme
  • Grillet mørksej med Selleri pure og brunet smør
  • Lufttørret skinke med salat, pesto, pinjekerner og parmesan
  • Langtidsstegt kalveculotte fra Himmerland med sauterede rodfrugter
  • Stegte krydderurtekartofler og skysauce
  • Salat med rødløg feta og kerner
  • 2 slags brød og smør
  • Chokolade browney med creme og drys

PRIS PR. PERS. KR. 265,-

Buffet 2

  • Rødtunge rulle med krydderurter samt jomfruhummer salat og grøn dressing
  • Røget torsk med sprød rugbrød, karse og radiser
  • Bagt kulmule med basilikumcrust og tomatcompot
  • Langtidsstegt kalveculotte med bagt selleri, sauce og persille kartofler
  • Letsaltet skinkesteg med porre creme
  • Spidskålssalat med gulerødder, sesam og dild
  • 2 slags brød og smør
  • Orange-nougat kage med karamel og vaniljeparfait

PRIS PR. PERS. KR. 310,-

Buffet 3

  • Stegt laks med salat, sprødt, karse og rygeostecreme
  • Fiskefrikadeller fra Strandby med hjemmelavet pickles
  • Kyllingesalat oriental med hvidløg, ingefær og chili
  • Unghane ruller med tomat, basilikum og bacon
  • Kalveculotte med sesamkartofler, bagterodfrugter og rødvinssauce
  • 2 slags brød og smør
  • Dobbeltchokoladekage med sprødt og vaniljeparfait

PRIS PR. PERS. KR. 275,-

Bemærk: Gældende for alle buffeter.

Prisen er på mad ud af huset. Ønskes maden i huset er der tillæg på 20%.

Min 20 pers. + levering kr. 250,-

Buffeterne kan variere i forhold til sæson og råvaretilgang.