Buffet 1
- Bagt laks med urter i julienne, rejer og dild creme
- Grillet mørksej med Selleri pure og brunet smør
- Lufttørret skinke med salat, pesto, pinjekerner og parmesan
- Langtidsstegt kalveculotte fra Himmerland med sauterede rodfrugter
- Stegte krydderurtekartofler og skysauce
- Salat med rødløg feta og kerner
- 2 slags brød og smør
- Chokolade browney med creme og drys
PRIS PR. PERS. KR. 265,-
Buffet 2
- Rødtunge rulle med krydderurter samt jomfruhummer salat og grøn dressing
- Røget torsk med sprød rugbrød, karse og radiser
- Bagt kulmule med basilikumcrust og tomatcompot
- Langtidsstegt kalveculotte med bagt selleri, sauce og persille kartofler
- Letsaltet skinkesteg med porre creme
- Spidskålssalat med gulerødder, sesam og dild
- 2 slags brød og smør
- Orange-nougat kage med karamel og vaniljeparfait
PRIS PR. PERS. KR. 310,-
Buffet 3
- Stegt laks med salat, sprødt, karse og rygeostecreme
- Fiskefrikadeller fra Strandby med hjemmelavet pickles
- Kyllingesalat oriental med hvidløg, ingefær og chili
- Unghane ruller med tomat, basilikum og bacon
- Kalveculotte med sesamkartofler, bagterodfrugter og rødvinssauce
- 2 slags brød og smør
- Dobbeltchokoladekage med sprødt og vaniljeparfait
PRIS PR. PERS. KR. 275,-
Bemærk: Gældende for alle buffeter.
Prisen er på mad ud af huset. Ønskes maden i huset er der tillæg på 20%.
Min 20 pers. + levering kr. 250,-
Buffeterne kan variere i forhold til sæson og råvaretilgang.